×

Auto kuća Gašperov Šibenik

Šibenik

Pozitivan uspjeh se postiže isključivo upornim radom i stalnim školovanjem kadrova, ali u fokusu i filozofiji poslovanja Auto kuće Gašperov uvijek se nalaze kupci i njihovo zadovoljstvo.
2Marke u ponudi(u ponudi)
08:00-16:00Pon - Pet(radno vrijeme - prodaja)
08:00-16:00Subota(radno vrijeme - prodaja)
DAProdaja novih vozila(dostupnost usluge)
DAProbna vožnja(dostupnost usluge)
DaciaRenault

Rezervirajte probnu vožnju ili zatražite ponudu!

Zainteresirani ste za neki od modela u našoj ponudi? U samo par klikova možete rezervirati termin probne vožnje ili zatražiti ponudu za kupnju!

Osnovne informacije

Priča o uspjehu danas najvećeg distributera za Renault vozila u Dalmaciji počela je prije više od tri desetljeća u Šibeniku. Obrt 'Gašperov' 1989. postaje ovlašteni serviser za Renault vozila, a već 1991. godine Joso Gašperov okreće novu stranicu i osniva Auto Kuću Gašperov, pa u Šibeniku gradi poslovnu zgradu s prodajnim salonom, servisnom radionicom i skladištem.

Taj potez bio je dobar smjer za razvoj kvalitetnog i uhodanog obrta u respektabilnu tvrtku tj. trud, volja i znanje su dobili svoj logičan nastavak na novoj, višoj razini. Već od samog početka svim zaposlenicima bili su najvažniji kvaliteta poslovanja i zadovoljstvo kupaca, pa se upravo tom segmentu posla posvetila posebna pažnja.

I devedesetih godina prošlog stoljeća zaposlenici ulažu izniman trud, pa tvrtka dobro posluje i zato AK Gašperov predstavlja svijetlu točku u privredi ratom okovanog Šibenika. Tvrtka dalje ulaže u svoje poslovanje, pa je tako u rujnu 2004. godine svečano otvoren poslovni centar AK Gašperov na prilazu Splitu, kao najveći Renaultov prodajni centar u Dalmaciji. Na ukupnom prostoru od preko 3.000 m2 smješteni su uredi, prodajni salon, prostrana servisna radionica, te veliko skladište dostupno 24 sata na dan.

Tvrtka Gašperov i dalje ulaže u svoje poslovanje i razvoj. U svibnju 2014. nadomak Zagreba, u Hrvatskom Leskovcu otvara se moderni salon za prodaju rabljenih vozila. To je ujedno i početak novog projekta, organizirane prodaje rabljenih vozila na više lokacija: Split, Šibenik i Hrvatski Leskovac – Zagreb, pod nazivom "Gašperov automobili".

Ključ uspjeha su svakako zaposlenici koji se kontinuirano školuju u Renaultovom školskom centru u Novom Mestu. Stručnost i motiviranost zaposlenika u prodaji i postprodaji rezultiralo je nagradom za najbolju autokuću u Hrvatskoj, po strogim standardima Renaulta.

Usluge

 • Probna vožnja
 • Nova vozila
 • Rabljena vozila
 • Financiranje - savjeti
 • Dodatna oprema
 • Rezervni dijelovi
 • Limarija - limarski radovi
 • Popravak stakla
 • Servis auto klime
 • Vulkanizerski radovi
 • Online booking termina za servis

Kontakti i lokacija

Vrpoljačka cesta 322000 Šibenik
tel: 022/311-800