×

Audi A1, A3 ili Q2 uz uštede za financiranje putem Porsche leasinga i pet godina jamstva!

Odaberi Audi A1, A3 ili Q2 i iskoristi uštede za financiranje putem Porsche leasinga uz pet godina jamstva!
Audi A1, A3 ili Q2 uz uštede za financiranje putem Porsche leasinga i pet godina jamstva!

Audi u posebnoj tarifi Audi Bonus nudi povoljnije uvjete za svoje popularne modele. U akciju su uključeni novi gradski mališan Audi A1, dobro poznati kompakt Audi A3 i mali crossover Audi Q2.
Audi A1 već od 140.000kn (uz bonus od 15.000kn)Tarifa AUDI BONUS 04/2019. za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke AUDI s PDV-om u iznosu od 15.000 kn za model A1. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 48mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent-a-car i auto škole. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Audi A3 već od 161.261kn (uz bonus od 12.000kn)Tarifa AUDI BONUS 04/2019. za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke AUDI s PDV-om u iznosu od 12.000 kn za model A3. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 48mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent-a-car i auto škole. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Audi Q2 već od 167.149kn (uz bonus od 10.000kn)Tarifa AUDI BONUS 04/2019. za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke AUDI s PDV-om u iznosu od 10.000kn za model Q2. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 48mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent-a-car i auto škole. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Prijavi se za newsletter!

Nemojte propustiti važne novosti i top ponude, prijavite se za mjesečni newslettter!